• 2018-2019

     

    NHS 2018-19 Bell Schedule

     

    Monday, Wednesday, Friday

     

    1st Period:  7:55-8:59  (64 min)

    Nutrition: 8:59-9:16  (Warning Bell) 9:12 (17 min)

    Advisory: 9:16-9:38 (22 min)

    2nd Period: 9:42-10:45 (63 min)

    3rd Period: 10:49-11:52 (63 min)

    Lunch: 11:52-12:26  (Warning Bell) 12:22  (34 min)

    4th Period: 12:26-1:29 (63 min)

    5th Period: 1:33-2:37 (64 min)

     

     

    Tuesday, Thursday

     

    1st Period: 7:55-9:04 (69 min)

    Nutrition: 9:04-9:21 (Warning Bell) 9:17 (17 min)

    2nd Period: 9:21-10:30  (69 min)

    3rd Period: 10:34-11:43 (69 min)

    Lunch: 11:43-12-17 (Warning Bell) 12:13 (34 min)

    4th Period: 12:17-1:25 (68 min)

    5th Period: 1:29-2:37 (68 min)